gratis ebook

In slechts 5 simpele stappen naar meer rust, meer samenwerking en meer plezier in het moederschap!

herken je dit?

Er wordt regelmatig wat afgebakkeleid thuis. Je vind het zo nu en dan doodvermoeiend. Je voelt je vaker een politieagent dan moeder en het kost je verschrikkelijk veel energie.

Je weet niet zo goed hoe je met bepaalde situaties om moet gaan. Je hebt behoefte aan handvaten want soms kom je er echt even niet meer uit. 

Je wilt het graag goed doen en toch heeft wat je doet niet het gewenste resultaat en daar voel je je vervolgens weer schuldig over. Hoe pak je het dan wel aan? 

Je bent vaak niet de moeder die je wel wilt zijn, je bent soms kortaf, boos of snel geïrriteerd. Je weet dat het anders kan en je wilt het ook anders doen.

Je doet flink je best maar -vooral als je moe bent- verval je toch snel weer in oude patronen die je dacht te hebben afgezworen. Je reageert dan op een manier op je kind die je zelf niet zo mooi vindt.

in dit ebook

Geef ik je mijn 5 gouden tips die ervoor zorgen dat je meer samenwerking en rust krijgt thuis.

Onthul ik het best bewaarde geheim waarom kinderen niet luisteren én geef ik je een tool die ervoor gaat zorgen dat je kind WEL naar je gaat luisteren. Deze tool deel ik ook met mijn klanten en is super simpel en super effectief! Je zult versteld staan van de eenvoud.

Leer ik je waarom je kind bepaald (vervelend) gedrag vertoond en leer ik je ook hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Geef ik je handvaten om beter om te gaan met de grootste uitdaging van het ouderschap.

download hier jouw gratis ebook en ga vandaag nog aan de slag!

OVER MIJ

Ik ben Ivonne Schippers en moeder van 2 energieke en eigengereide jongens van 5 en 7 jaar. 

Ik heb, net als vele moeders, lang geworsteld omdat ik niet de ouder was die ik wilde zijn. Ik was vaak overweldigd door alle heftige emoties en strijd in huis. Ik verloor vaker dan me lief was mijn geduld, viel uit tegen mijn kind en was regelmatig gefrustreerd.

 

Vooral als ik moe was verviel ik in oude patronen en dan had ik het gevoel dat ik faalde als moeder. Ik vond mezelf geen leuke moeder op zulke momenten. Bovendien koste alles me veel energie en vroeg ik me regelmatig af: "Is dit het nou?" 

Ik snapte vaak niet waarom mijn kind zo ‘moeilijk’ deed en waarom hij nou niet luisterde. Ik probeerde van alles maar het werkte vaak maar eventjes. Bovendien werd ik er geen leukere of betere moeder van. 

Ik had behoefte aan meer rust, meer samenwerking en verlangde naar mee harmonie in huis. Maar ik had ook behoefte aan praktische handvaten om beter om te kunnen gaan met uitdagende situaties. Maar wel op een manier die respectvol waren naar mijn kind en waar ik 100% achter kon staan. 

En nu ben jij degene die hiernaar op zoek is. Want jij bent waar ik ook ooit was. En ik beloof je, er is een manier, echt waar! Dit ebook gaat jou enorm op weg helpen.

 

Want ik gun het jou ook zo enorm om weer plezier te hebben in de opvoeding, om je competent te voelen en vol vertrouwen en met energie te genieten van het moederschap, je kind en je gezin.

I've got you mama!
IMG_0388.JPG

Linde

Zoveel handige tips. Ik heb ze meteen ingezet en merk direct verschil!

Sophie

Echt een ebook waar je wat aan hebt. Enorm uitgebreid en ik heb veel nieuwe inzichten gekregen die me echt hebben geholpen.

Emma

Ik liep best wel vast met mijn oudste dochter. Dit ebook heeft me weer op weg geholpen.

Femke

Wat fijn om dit te kunnen lezen. Praktische en eenvoudig in te zetten tips. Dank je wel!

Download nu en je kunt meteen aan de slag!

Ik beloof je: het is echt niet ingewikkeld. Als je mijn 5 gouden tips implementeert dan zul jij ook meer rust, meer samenwerking en meer plezier ervaren thuis. 

Laat je me even weten hoe het je is vergaan?