gratis ebook

In 5 stappen naar meer rust en samenwerking thuis

Een compleet handboek met de belangrijkste praktische stappen om weer zelfvertrouwen in de opvoeding te krijgen.

Je bent moeder geworden en had daar waarschijnlijk een bepaald beeld bij, hoe dat zou zijn. En nu blijkt de werkelijkheid toch behoorlijk anders. Dit is niet hoe je je het had voorgesteld! Het kost je ontzettend veel energie. Je hebt soms het gevoel dat je heel de dag politieagent aan het spelen bent en dat je alles 100x moet herhalen. Doodmoe wordt je ervan!

 

Je hebt al van alles geprobeerd maar niks werkt. Je weet eigenlijk niet meer wat je moet doen om alles weer in goede banen te leiden. Je bent er inmiddels waarschijnlijk al achter dat alleen je moederliefde en je goede intenties je niet verder helpen.  

 

Je zult best vaak getwijfeld hebben aan je eigen kunnen en je afgevraagd hebben waarom het je niet lukt. Waarom je altijd zo’n machtsstrijd hebt met je kind, waarom je kind nu niet naar je wil luisteren, waarom je kind soms zo heftig moet reageren. Je voelt je incompetent, gefrustreerd en hebt het gevoel dat je alleen nog maar boos kunt zijn.

smartmockups_kmgcsod7.png
I've got you!
in dit gratis ebook:

Geef ik je mijn 5 gouden tips die ervoor zorgen dat je meer samenwerking en rust krijgt thuis.

Onthul ik het best bewaarde geheim waarom kinderen niet luisteren én geef ik je een tool die ervoor gaat zorgen dat je kind WEL naar je gaat luisteren. Deze tool deel ik ook met mijn klanten en is super simpel en super effectief! Je zult versteld staan van de eenvoud.

Leer ik je waarom je kind bepaald (vervelend) gedrag vertoond en leer ik je ook hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Geef ik je handvaten om beter om te gaan met de grootste uitdaging van het ouderschap.

download hier jouw gids en ga vandaag nog aan de slag!

Linde

Zoveel handige tips. Ik heb ze meteen ingezet en merk direct verschil!

Sophie

Echt een ebook waar je wat aan hebt. Enorm uitgebreid en ik heb veel nieuwe inzichten gekregen die me echt hebben geholpen.

Emma

Ik liep best wel vast met mijn oudste dochter. Dit ebook heeft me weer op weg geholpen.

Femke

Wat fijn om dit te kunnen lezen. Praktische en eenvoudig in te zetten tips. Dank je wel!

OVER MIJ

Ik ben Ivonne Schippers en moeder van 2 energieke en eigengereide jongens van 5 en 7 jaar. 

Ik heb, net als vele ouders, lang geworsteld omdat ik niet de ouder was die ik wilde zijn. Ik was vaak overweldigd door alle heftige emoties en strijd in huis. Ik verloor mijn geduld, schreeuwde tegen mijn kind en was enorm gefrustreerd. Waarom doet mijn kind zo moeilijk?! Waarom lukt het niet?! Straffen, time-out, consequenties, ik heb het allemaal geprobeerd maar het werkte maar eventjes. Ik werd er bovendien doodongelukkig van, en mijn kind ook. 

 

Ik wist op een geven moment niet meer hoe ik het aan moest pakken. Zelfs de meest kleine verzoekjes stuitte op weerstand. Hoe meer ik aan mijn kind ging trekken, hoe meer ik druk uitoefende, hoe meer hij zich afzette.

 

‘s Avonds in bed voelde ik me schuldig omdat ik het WEER niet goed had aangepakt. Ik voelde me een slechte moeder, incompetent en was teleurgesteld in mezelf. Elke avond nam ik me voor het morgen anders te doen. Maar ik wist niet goed hoe. Ik las boeken, struinde internet af. Ik pakte van alles wat mee maar het werkte niet niet óf in de hitte van de strijd lukte het me niet om het toe te passen.

 

Op een gegeven moment had ik er zo’n genoeg van dat ik besloot een ouderschapscoach in de arm te nemen. De resultaten waren zo verbluffend dat ik besloot trainingen te volgen en een coaching opleiding heb gedaan zodat ik nu andere moeders kan helpen.

 

En nu zijn we hier! En nu ben jij waar ik ooit was. En ik beloof je, er is een manier, echt waar! Dit ebook gaat jou enorm op weg helpen. Want ik gun het jou ook zo enorm om weer plezier te hebben in de opvoeding, om je competent te voelen, vertrouwen te hebben in jezelf zodat je niet elke avond met een zwaar moederhart hoeft te gaan slapen. 

I've got you mama!
IMG_0388.JPG
Download nu en je kunt meteen aan de slag!

Ik beloof je: het is echt niet ingewikkeld. Als je mijn 5 gouden tips implementeert dan zul jij ook meer rust en samenwerking ervaren thuis. 

Laat je me even weten hoe het je is vergaan? 

smartmockups_kmgcsod7.png