Verloopt het allemaal niet vlotjes thuis en verlies je steeds vaker je geduld?

Laat mij je helpen om de moeder te worden die je voor ogen had en weer plezier te krijgen in het ouderschap. Ik leer je vanuit rust en kalmte op te voeden, en het is helemaal niet moeilijk. 

 

Download hieronder mijn gratis E-book met daarin de 5 praktische stappen om dit te realiseren.

als opvoeden lastig is

Lig je ook wel eens in je bed met een schuldgevoel en denk je: "Morgen doe ik het anders?" Heb je vaak strijd met je kind omdat het wéér niet wil luisteren? Verlies je je geduld met je kind? Vraag je je ook wel eens af: "Kan dit niet anders?"

Ja dat kan! Als je het opvoeden lastiger vindt dan je had gedacht, je dingen anders wilt doen én ervan overtuigd bent dat de oplossing bij jou ligt, dan kan ik je helpen! Mijn missie als de coach voor ouders is om jou te helpen opvoeden leuker én makkelijker te maken. Ik zorg dat je weer plezier krijgt in het ouderschap. Ik help je de strijd in huis te verminderen en de communicatie te verbeteren. De relatie met je kind verbetert en daardoor zal je kind ook beter naar je luisteren. 

het coachingstraject

Om jou te helpen de band met je kind te versterken gaan we samen je kernwaarden en grenzen onderzoeken om deze vervolgens als leidende principes te integreren in je dagelijkse gezinsleven zonder te verzanden in straffen, time-out's en consequenties. 

Ik reik je hulpmiddelen aan die je elke dag kunt toepassen en help je te breken met oude patronen die je niet langer dienen. 

We doen dit met behulp van wekelijkse audiolessen, opdrachten en elke week een 1-op-1 coaching gesprek van 1 uur gedurende 10 weken. Dit doen we online dus je hoeft nergens heen. 

Elke week staat in het teken van een ander thema waar je mee aan de slag gaat. Bij elk thema ontvang je van mij wekelijks een audioles en opdrachten via email. Vervolgens worden deze thema's in onze coaching sessies op jouw eigen situatie toegepast en uitgewerkt. 

OVER MIJ

Mijn naam is Ivonne en ik ben moeder van 2 energieke jongens. Ik heb gewoond en gestudeerd in Utrecht en ben in 2008 vertrokken naar Barcelona waar ik nog steeds woon met mijn gezin.

Net als vele ouders liep ik vast in de opvoeding van mijn kinderen. Met name toen mijn oudste zoontje zelfstandiger werd en zijn eigen persoonlijkheid ontwikkelde, werd het steeds onrustiger in huis en wist ik niet meer hoe ik het aan moest pakken. In bed voelde ik me vaak schuldig omdat ik het (weer) niet goed had aangepakt en dan nam ik me iedere keer voor het morgen anders te doen. Maar ik wist eigenlijk niet goed hoe.

Weet je soms ook even niet meer hoe het verder moet? Ik hoor je! Het is mijn missie om andere ouders te helpen een nieuwe weg in te slaan. 

moeder en kind

Ivonne heeft mij in 10 sessies echt fantastisch geholpen. Ik ben veel bewuster van de gevoelens en behoeften van mijn kind, maar zeker ook mijn eigen behoeften en gevoelens. Het is mij zonder twijfel gelukt om als ouder liefdevoller te zijn, maar tegelijkertijd een stuk zelfverzekerder: ik ben ook in staat om veel duidelijker en beter grenzen te kunnen stellen. En mijn dochter accepteert ze ook nog eens zonder drama ;-) Eigenlijk vind ik dat alle ouders dit traject zouden moeten volgen, want de lessen die je hieruit trekt zijn ontzettend waardevol voor de rest van je leven. Het is ook fijn dat je de audio's en materialen er later nog eens bij kunt pakken. Ik ben je echt heel dankbaar Ivonne! 

(Annebeth, moeder van een dochter van 5 jaar)

contact

Heb je vragen? Vul het contactformulier in of stuur me een email:

ivonne@decoachvoorouders.nl

  • Facebook
  • Instagram