Ada-85.JPG

Over

mij

Gepassioneerd om anderen te helpen

Ik heb, net als vele ouders, lang geworsteld omdat ik niet de ouder was die ik wilde zijn. Ik was vaak overweldigd door alle heftige emoties en strijd in huis. Ik verloor mijn geduld, schreeuwde tegen mijn kind en was enorm gefrustreerd. Waarom doet mijn kind zo moeilijk?! Waarom lukt het niet?! Straffen, time-out, consequenties, ik heb het allemaal geprobeerd maar het werkte maar eventjes. Ik werd er bovendien doodongelukkig van, en mijn kind ook. 

Moest ik gaan praten met een psycholoog? Moest mijn zoon gaan praten met een psycholoog? Ik wist dat er niks mis was met mijn kind, de oplossing lag bij mij.

 

In mijn zoektocht naar antwoorden leerde ik dat veel conflicten en strijd in huis voorkomen kunnen worden door beter naar mijn kind te luisteren. Door me te verplaatsen in mijn kind en er achter te komen wat mijn kind nodig heeft. Één van de belangrijkste dingen die ik leerde was dat het gedrag van mijn kind een vorm van communicatie is. Ik sprak alleen zijn taal niet, we verstonden elkaar niet! Ik leerde enorm veel over mezelf, leerde mijn triggers (her)kennen en mijn emoties te benoemen en ermee om te gaan.

 

Veel ouders worstelen onnodig met het ouderschap en dat hoeft niet! Het kan echt anders en ik wil je daar graag bij helpen.

 

Ik heb mijn certificatie tot oudercoach behaald bij The Jai Institute of Parenting in de VS en ik wil jou ook dolgraag helpen het plezier in opvoeden terug te krijgen, een rustiger thuis te creëren en je schuldgevoel achter je te laten.