top of page
gratis e-book

Dé handleiding voor temperamentvolle kinderen

In 5 simpele stappen de opvoeding van je temperamentvolle kind weer op de rit krijgen. Zodat je met meer plezier, meer energie en meer vertrouwen in het moederschap staat

herken je dit?

Je kind is snel gefrustreerd. Als iets niet meteen lukt dan wordt je kind boos. En dat kan gepaard gaan met veel geschreeuw, slaan, schoppen of dingen gooien. En niet alleen thuis, maar ook op andere plekken en dan voel je je behoorlijk ongemakkelijk. 

Even lekker meewerken zit er vaak niet in. Je kind verzet zich altijd, niks gaat moeiteloos. De meest simpele verzoekjes leveren al gedoe op. Je wordt er doodmoe van. Zo moeilijk is het toch niet wat je vraagt?

Je kind kan behoorlijk extreem zijn in het uiten van emoties. En daarom probeer je deze vaak  te vermijden, maar gaat daarbij regelmatig over je eigen grenzen. Je laat dingen toe die je eigenlijk niet goed vindt. Maar ja, liever dat dan weer die extreme emoties. Je loopt vaker dan je lief is op eierschalen. 

Je kind is enorm dwingend, alles moet op zijn of haar manier gaan. En gaat het niet op zijn of haar manier, dan volgt er weer een emotionele uitbarsting. Soms vindt je je kind maar een verwende snotaap. De sfeer in huis is vaak te snijden.

Niks wat je doet, lijkt te werken. Begrip tonen, boos worden, straffen, belonen. Je kind is er ongevoelig voor. Je hebt echt al alles geprobeerd, en nu weet je het even niet meer. Hoe pak je het nou in hemelsnaam aan met dit kind?

in dit ebook

Geef ik je mijn 5 bewezen tips die ervoor zorgen dat je meer samenwerking en rust krijgt thuis.

Onthul ik WAT het is dat temperamentvolle nou echt nodig hebben.

Deel ik mijn 4 mindset geheimen om een betere moeder te zijn voor je temperamentvolle kind.

Geef ik je handvaten om beter om te gaan met de grote uitdaging van het opvoeden van een temperamentvol kind.

download hier jouw gratis e-book en ga vandaag nog aan de slag!

OVER MIJ

Ik ben Ivonne en moeder van 2 energieke en eigengereide jongens van 5 en 7 jaar. 

 

Ik heb, net als veel moeders van temperamentvolle kinderen, lang geworsteld omdat ik niet de ouder was die ik wilde zijn. Ik was vaak overweldigd door alle heftige emoties en strijd in huis. Ik verloor vaker dan me lief was mijn geduld, viel uit tegen mijn kind en was regelmatig gefrustreerd.

 

Waarom doet mijn kind zo moeilijk?! Waarom lukt het niet?! Straffen, time-out, consequenties, ik heb het allemaal geprobeerd, maar het werkte maar eventjes. Ik werd er bovendien doodongelukkig van, en mijn kind ook. 

 

Ik wist op een geven moment niet meer hoe ik het aan moest pakken. Zelfs de meest kleine verzoekjes stuitte op weerstand. Hoe meer ik aan mijn kind ging trekken, hoe meer ik druk uitoefende, hoe meer hij zich afzette.

 

‘s Avonds in bed voelde ik me schuldig omdat ik het WEER niet goed had aangepakt. Ik voelde me een slechte moeder, incompetent en was teleurgesteld in mezelf. Elke avond nam ik me voor het morgen anders te doen. Maar ik wist niet goed hoe. Ik las boeken, struinde internet af. Ik pakte van alles wat mee, maar het werkte niet niet óf in de hitte van de strijd lukte het me niet om het toe te passen.

 

Ik had behoefte aan meer rust, meer samenwerking en verlangde naar meer harmonie in huis. Maar ik had ook behoefte aan praktische handvaten om beter om te kunnen gaan met uitdagende situaties. Maar wel op een manier die respectvol waren naar mijn kind en waar ik 100% achter kon staan. 

 

En nu ben jij degene die hiernaar op zoek is. Want jij bent waar ik ook ooit was. En ik beloof je, er is een manier, echt waar! Dit e-book gaat jou enorm op weg helpen.

 

Want ik gun het jou ook om weer plezier te hebben in de opvoeding, om je competent te voelen en vol vertrouwen en met energie te genieten van het moederschap, je temperamentvolle kind en je gezin.

I've got you mama!
IMG_0388.JPG

Linde

Zoveel handige tips. Ik heb ze meteen ingezet en merk direct verschil!

Sophie

Een ebook waar je wat aan hebt. Enorm uitgebreid en ik heb veel nieuwe inzichten gekregen die me echt hebben geholpen.

Emma

Ik liep best wel vast met mijn oudste dochter. Dit ebook heeft me weer op weg geholpen.

Femke

Wat fijn om dit te kunnen lezen. Praktische en eenvoudig in te zetten tips. Dank je wel!

Download nu en je kunt meteen aan de slag!

Ik beloof je: het is echt niet ingewikkeld. Als je mijn 5 gouden tips implementeert dan zul jij ook meer rust, meer samenwerking en meer plezier ervaren thuis. 

Laat je me even weten hoe het je is vergaan? 

bottom of page