top of page

Ben jij moeder met kinderen tussen de 3 en 10 jaar en heb je behoefte aan  meer harmonie thuis? Meer samenwerking?

Wil je meer plezier ervaren in het moederschap? 

 

Dan is het Bewust Moederschap Programma voor jou!

Genieten van het moederschap en vol vertrouwen je kind opvoeden. Dat kun jij ook!

316197b8-24b0-435b-a9dd-2f64a0509116_edi
0bdc7698-3185-4246-bdcb-6316d0688bb6.jpg

Jij wilt net als elke moeder de beste moeder zijn voor je kind en met volle aandacht genieten van het moederschap. Maar dat lukt niet altijd even goed.

In plaats daarvan:

Ben je de hele dag druk met van alles en iedereen en aan het einde van de dag merk je dat je eigenlijk te weinig hebt genoten van de leuke momenten met je kinderen. Weer een dag voorbijgevlogen!

 

Je raakt verstrikt in de dagelijkse strubbelingen met je kind en verliest het grotere plaatje uit het oog. Was het nou echt belangrijk waar jullie zojuist strijd over hadden?

 

Je voelt je een slaaf van je eigen to-do list en moet constant van alles van jezelf. Je kunt daardoor niet ontspannen en niet voldoende genieten.

 

Doordat je altijd ‘aan’ staat verlies je sneller je je geduld met je kind, je hoort jezelf vaak mopperen en klagen.

 

Aan het einde van de dag heb je geen energie meer. Als de kinderen op bed liggen heb je geen puf meer om iets voor jezelf te doen en plof je maar weer op de bank.

 

Weet je je geen raad met sommige situaties en daardoor reageer je soms op een manier waar je later spijt van hebt.

stel je voor dat ......

Je vertrouwt als moeder weer op jezelf.

 

Je weet je eigen emoties te managen waardoor je niet meer uit je slof schiet.

 

Je weet hoe je met je kind kunt communiceren om dingen gedaan te krijgen zonder geruzie, gedoe of geschreeuw.

 

Je weet hoe je goed en duidelijk grenzen aangeeft.

 

Je hebt duidelijk wat jij nodig hebt en maakt dat ook een prioriteit.

 

Er is meer rust en harmonie thuis.

 

Je bent zachter naar jezelf en je kinderen.

 

Je schuldgevoel heeft plaatsgemaakt voor een gevoel van vertrouwen en vervulling.

 

Je geniet van het moederschap en je kinderen.

Je hebt alles al in je om de beste moeder te zijn voor je kind! 

bewust moederschap programma

Meer genieten van het moederschap en je kind, vol vertrouwen in de opvoeding staan en de beste moeder zijn voor jouw kind.

 

Dat is mogelijk als je met mij de commitment aangaat met het 1-op-1 coachingstraject in het Bewust Moederschap Programma 

 

Dit is wat je krijgt:

 

  • Toegang tot het Bewust Moederschap programma dat jou in 3 maanden leidt naar meer rust, kalmte en plezier te ervaren in het moederschap.

  • Elke week een audio en een werkboek met opdrachten

  • 6 online coachingsessies van een uur waarin ik jou persoonlijk begeleid.

  • Toegang tot je eigen google drive folder met alle pdf’s, audiobestanden en ander materiaal die jou helpen om gemakkelijk, snel en simpel de stappen te zetten die nodig zijn voor jouw transformatie.

  • De mogelijkheid om mij via email te bereiken zodat je altijd bij me terecht kunt met je vragen. 

De investering voor dit traject is 749,- euro. Of 3 termijnen van 249,- euro.

Ada-82_edited_edited_edited_edited.jpg

over mij

Hoi, ik ben Ivonne en ik heb, net als veel moeders, (te) lang geworsteld omdat ik niet de moeder was die ik wilde zijn. Ik was vaak overweldigd door alle emoties en strijd in huis. Ik verloor mijn geduld, viel uit tegen mijn kind en was gefrustreerd. 

 

Ik had vaak het idee dat ik faalde in mijn rol als moeder. Ik verlangde naar meer harmonie en rust. Daarnaast had ik behoefte aan praktische handvaten om beter om te kunnen gaan met uitdagende situaties zonder te verzanden in schreeuwen, straffen of time-out’s. 

 

Ik ben op onderzoek uitgegaan, las vele boeken, heb trainingen en opleidingen gevolgd en heb zo ontdekt hoe ik het moederschap in kan vullen op een manier die me energie, rust én plezier brengt. 

 

En nu is het mijn missie om andere moeders hierbij te helpen. Want het kan echt anders en ik wil jou ook dolgraag helpen het plezier in opvoeden terug te krijgen, een rustiger thuis te creëren en een (nog) betere moeder te worden voor je kind. ​

 

Ik heb me afgelopen jaren toegelegd op het 1 op 1 begeleiden van moeders die nú willen genieten van het moederschap en niet langer willen wachten tot …… ja waarop eigenlijk?

20210603_154901.jpg

dit programma is bedoeld voor moeders die:

Nu willen genieten van het moederschap en hun kind en niet pas als ‘deze fase voorbij is’.

 

Af willen van dat onrustige en opgejaagde gevoel.

 

Weten dat de moeder die ze willen zijn in hen zit maar ondergesneeuwd is geraakt.

 

Het nu echt anders willen gaan doen.

 

Liefdevoller naar zichzelf willen kijken

 

Willen opvoeden vanuit een gevoel van vertrouwen, vervulling en rust.

" There is no way to be a perfect mom and a million ways to be a good one "

Annebeth

Ivonne heeft mij in 10 sessies echt fantastisch geholpen. Het is mij zonder twijfel gelukt om als ouder liefdevoller te zijn, maar tegelijkertijd een stuk zelfverzekerder: ik ben ook in staat om veel duidelijker en beter grenzen te kunnen stellen. En mijn dochter accepteert ze ook nog eens zonder drama ;-) Eigenlijk vind ik dat alle ouders dit traject zouden moeten volgen, want de lessen die je hieruit trekt zijn ontzettend waardevol voor de rest van je leven. Ik ben je echt heel dankbaar Ivonne!

Camila

Ik riep de hulp in van Ivonne omdat ik worstelde met mijn energieke 4,5 jarige zoon. Ik had het gevoel dat we elkaar niet begrepen en uit elkaar begonnen te groeien, wat tot verdriet en ook zorgen leidde. In de 10 sessies hebben strijd en woede plaats gemaakt voor communicatie en rust. Het was heel mooi en waardevol om deze omschakeling waar te nemen als resultaat van de sessies. Onze interactie is enorm verbeterd en we gaan weer fijn met elkaar om!

Sophie

Ik ben met Ivonne dit traject ingegaan omdat ik dingen anders aan wilde pakken. Ik was niet de moeder die ik voor mijn kind wilde zijn en liep spaak in de opvoeding. Ik had het gevoel dat ik ronddraaide in cirkels en ik kon er niet uitstappen. Ivonne heeft mij geholpen om die vicieuze cirkel te doorbreken. Ik heb zoveel geleerd over mezelf en mijn kind. Ik heb weer plezier in het moederschap, ben relaxer en een veel leukere moeder voor mijn kind. Dank je wel Ivonne!

wat andere moeders zeggen

na deze 3 maanden:

Vertrouw je als moeder weer op jezelf

Heb je weer plezier in het moederschap. Je kunt genieten van het moeder zijn en bent ook een leukere moeder voor je kind. 

Weet je hoe je met je kind kunt communiceren om dingen gedaan te krijgen zonder geruzie, gedoe of geschreeuw. 

Weet je hoe je goed en duidelijk grenzen aangeeft én structuur kunt bieden. 

Blijf je onder elke omstandigheid kalm en rustig omdat je geleerd hebt hoe je je eigen emoties de baas kunt blijven. 

Snap je beter waarom je kind doet wat het doet en weet nu ook hoe je daar het beste mee om kunt gaan zonder je shit te verliezen.

Is er weer rust en harmonie in huis. Je hebt gedag gezegd tegen machtsstrijd en hoog oplopende emoties in huis (en op al die openbare plekken waar iedereen je altijd raar aankijkt). 

Heb je weer energie om je rol als moeder elke dag invulling te geven. Je schuldgevoel heeft plaatsgemaakt voor gevoel van vertrouwen en vervulling.

is dit programma geschikt voor mij?

Een nieuwe stap is vaak lastig. Ik kan me voorstellen dat je weerstand voelt. Ik snap het, ik heb dat ook. En soms moet je verandering afdwingen, een zetje geven en de weerstand van je afschudden. Je hebt het waarschijnlijk al lang genoeg zelf geprobeerd en toch ben je hier. 

 

De kracht van verandering zit in kleine stapjes, en ik ben er om je over de hobbels en bobbels te helpen.

Ik vind het best veel geld en ook spannend om zo’n investering te doen.

investering in jezelf. Het kost geld maar het levert je zoveel op. Dat is niet in waarde uit te drukken: meer plezier in het moederschap, genieten van je gezin en je kind, meer harmonie, meer energie en geen schuldgevoel meer.

 

Hoeveel tijd ben ik per week ongeveer kwijt?

Naast de zes 1-op-1 sessie van 1 uur ben je elke week ongeveer een uur tot anderhalf uur bezig met het luisteren naar de audio en het maken van de opdrachten.

 

Ik heb geen idee hoe ik dit in ga passen in al mijn andere dagelijkse taken.

Ik snap het, je hebt waarschijnlijk een eindeloze to-do lijst, bent altijd in de weer voor anderen en komt zelf tijd tekort. Daarom moet je juist dit gaan doen! Want je gaat leren hier verandering in aan te brengen. We zullen een substantieel deel van de coaching wijden aan JOU. Aan wat JIJ nodig hebt en je zult leren dingen anders te doen waardoor er meer tijd komt voor jou en wat jij nodig hebt.

 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Jazeker. Het is mogelijk om te betalen in 3 termijnen van elke 249 euro. Stuur me even een mailtje op ivonne@decoachvoorouders.nl als je dat wilt.

 

Mijn vraag staat er niet bij.

Stuur me gerust een mailtje naar ivonne@decoachvoorouders.nl

bottom of page